FødevareWatch

Sunset Boulevards ekspansionsplaner taber fart

Det kommer til at tage længere tid at komme i mål med ekspansionsplaner i Danmark og udlandet, fortæller fastfood-direktøren.

Foto: PR

Dårlig timing sætter lige nu en bremse for Sunset Boulevards planlagte ekspansion, opkøb og søgen restaurantkæder på udenlandske markeder.

Det fortæller fastfoodkædens direktør, Jens Broch, i en mail til Food Supply.

”Det handler om rette tid, rette sted og rette betingelser. Vi jagter især ekspansionen til udlandet og går målrettet efter placeringer, som kan give vores danske brand muligheder for at udbrede sine vinger udenfor rigsfællesskabet,” skriver direktøren.

Jens Broch nævner i samme ombæring, at der har været nogle ”spændende” muligheder for opkøb i Danmark, men at det rigtige match endnu ikke er fundet. Dukker muligheden op, er det dog stadig interessant, fortæller han.

Udmeldingen kommer præcist et år efter, at Jens Broch over for FødevareWatch løftede sløret for planerne om at lave opkøb i Danmark og derigennem opbygge et nyt forretningsben, der skal køres ved siden af Sunset-forretningen og dermed ikke bære samme navn.

Samtidig fortalte Jens Broch, at ambitionen var, at der inden for en rimelig tid ville ligge en eller flere af Sunset Boulevards restauranter uden for Danmark.

”Vi er i dialog med flere spændende norske forretningspartnere. På nuværende tidspunkt har vi dog ikke lukket en endelig aftale, som skal hjælpe med at realisere vores vækstambitioner for det norske marked,” sagde direktøren blandt andet, dog uden at gå i deltaljer med tidshorisonten.

Hjælpepakker skaber rekordoverskud hos Sunset Boulevard

Sandwichkæde lufter stort overskud for 2021

Sunset Boulevard bekæmper internationale konkurrenter med deres egne midler

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier