Med data og effektivisering vil Noahs Køkken inden der er gået ti år have mere end tidoblet sin tilstedeværelse i Danmark.
”Om ti år forestiller vi os at have op mod 100 køkkener alene i Danmark,” siger han til magasinet Visitor, der udgives af brancheforeningen Horesta.
Han fortæller videre, at data og effektivisering ligger til grund for den ambitiøse vækststrategi.
”Vi har fem til seks vinderretter på hvert koncept, da data fra restauranter viser, at det alligevel er mellem 10 og 15 procent af retterne på menuen, der står for 90 procent af salget,” siger han.
Til FødevareWatch fortalte Daniel Baven i foråret 2021, at der inden udgangen af året skulle være seks spøgelseskøkkener i København med mad fra Noahs Køkken.
Et spøgelseskøkken er kendetegnet ved at være et virksomhedskøkken uden tjenere, siddepladser eller mulighed for afhentning af mad fra andet end takeaway-leverandører.
Noahs Køkken blev stiftet af Daniel Baven, Robert Engström og køkkenchef Carl Simonsson i starten af 2020, da pandemien slog ind over verden. Navnet refererer til fortællingen om Noahs ark – et skib der lige holder sig oven vande, mens resten af verden er ved at drukne.
Arla og Danish Crown på jagt: Vil levere meget mere mad til restauranter, kantiner og grillbarer
Familieejet burgerkæde vil indtage hovedstaden