Fra tirsdag er der for første gang simremad på menuen i McDonalds danske restauranter.
Kæden har i et nyt samarbejde med kokken Jonathan Berntsen udviklet den tredje såkaldte Homestyle-burger, hvor man tidligere også har haft særlige burgere udviklet sammen med kokkene Henrik Jyrk og Paul Cunningham på menukortet.
Den nye burger indeholder for første gang i McDonalds-regi en rødvinssauce med 2,7 pct. alkohol, og det skal ifølge en meddelelse give burgeren ”en distinkt fransk accent.”
”Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville inkorporere vin i min McDonald’s burger. På min restaurant går jeg lige så meget op i at finde den rigtige vin som i maden, når jeg sammensætter min menu. Jeg har en stor svaghed for de dybe smage, som man kan få frem i en klassisk simreret. Og så passer den lige til den danske vinter”, siger Jonathan Berntsen om sit bud på en Beef Burgundy
Jonathan Berntsen og hans nyåbnede restaurant The Samuel i Hellerup modtog sidste år sin første michelinstjerne. Kokken har tidligere også arbejdet hos Jakob Mielcke og Jan Hurtigkarl i Ålsgårde.
McDonalds henter endnu en dansk gourmetkok til asiatisk satsning
Stjernerestauranter har været under hårdt økonomisk pres
Michelinstjerner er godt for Danmarks turisme