Rødvinssauce og simremad på menuen hos McDonalds

Som den tredje kok i rækken har McDonalds præsenteret et nyt samarbejde med michelinkokken Jonathan Berntsen.
Foto: PR / McDonalds
Foto: PR / McDonalds

Fra tirsdag er der for første gang simremad på menuen i McDonalds danske restauranter.

Kæden har i et nyt samarbejde med kokken Jonathan Berntsen udviklet den tredje såkaldte Homestyle-burger, hvor man tidligere også har haft særlige burgere udviklet sammen med kokkene Henrik Jyrk og Paul Cunningham på menukortet.

Den nye burger indeholder for første gang i McDonalds-regi en rødvinssauce med 2,7 pct. alkohol, og det skal ifølge en meddelelse give burgeren ”en distinkt fransk accent.”

”Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville inkorporere vin i min McDonald’s burger. På min restaurant går jeg lige så meget op i at finde den rigtige vin som i maden, når jeg sammensætter min menu. Jeg har en stor svaghed for de dybe smage, som man kan få frem i en klassisk simreret. Og så passer den lige til den danske vinter”, siger Jonathan Berntsen om sit bud på en Beef Burgundy

Jonathan Berntsen og hans nyåbnede restaurant The Samuel i Hellerup modtog sidste år sin første michelinstjerne. Kokken har tidligere også arbejdet hos Jakob Mielcke og Jan Hurtigkarl i Ålsgårde.

McDonalds henter endnu en dansk gourmetkok til asiatisk satsning

Stjernerestauranter har været under hårdt økonomisk pres

Michelinstjerner er godt for Danmarks turisme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter