FødevareWatch

Stjernerestauranter har været under hårdt økonomisk pres

Flere af de danske restauranter, der i dag kæmper med om en stjerne til michelinuddelingerne, har haft hårde økonomiske vilkår under pandemien. Én af restauranterne har fået kompensation for faste omkostninger på over 6 mio. kr.

Foto: Aleksander Klug / Ritzau Scanpix

Der er lidt en anden stemning omkring uddelingerne af michelinstjernerne i år. Restauranterne har været økonomisk presset som følge af pandemiens nedlukninger, hvilket blandt har ført til kompensation for faste udgifter.

En aktindsigt, som FødevareWatch har søgt, viser, at Noma er den danske michelinrestaurant, der har fået mest i kompensation til faste omkostninger med 6,2 mio. kr. Dernæst kommer Geranium, der har fået kompensation for 2,8 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier