Du kan ikke gå ind på restauranten, men du kan bestille derfra.
Det er essensen i spøgelseskøkkener, som den plantebaserede aktør Impossible Foods nu vil udbrede med et plantebaseret alternativ på det amerikanske marked.
Det skriver Food & Wine.
De første køkkener åbnede allerede i sidste uge på 40 lokationer i otte stater i USA. Omdrejningspunktet for kæderne er, at de udelukkende serverer plantebaseret fast food. Maden kan købes gennem leveringstjenesterne Doordash, Uber Eats og Grubhub.
For nu er menuen dog en smule kort. To burgere kan det blive til.
På sigt er det dog meningen, at menukortet skal udvides med flere alternativer samt morgenmad.
Spøgelseskøkkener blev især populære og udbredte under de første nedlukninger af pandemien. Siden er fænomenet også kommet til Danmark gennem blandt andet svenske Curb og danske Adams Køkken.
Lantmännen investerer i plantebaseret selskab for at styrke sin markedsposition
Kartoffelmelselskab skal udvide mod mere plantebaseret
Kunstig mælk er teoretisk set måske sundere end rigtig mælk