Et helt nyt kvarter i Valby skal fremover danne ramme om en ny bæredygtig Hotel- og Restaurantskole.
Hotel- og Restaurantskolen og PensionDanmark er gået sammen om at etablere et gastronomiske campusområde, der skal rumme faciliteter til egenproduktion af råvarer - eksempelvis skinkehotel, mejeri, osteri og bageri - samt restauranter, barer og cafeer, hvor skolens elever skal kunne træne deres færdigheder, lyder det i en pressemeddelelse.
"Med byggeriet vil vi skabe et synligt og ambitiøst kraftcenter med maden, sanseligheden og det gøre værtskab i fokus. Beliggenheden tæt på de mange københavnske restauranter og hoteller er ideel. Vores nuværende faciliteter indfrier langt fra disse ambitioner, og vi investerer nu massivt i skabelsen af fremtidens Hotel- og Restaurantskole," siger Hotel-og Restaurantskolens formand, Allan L. Agerholm.
Planerne for området vil i løbet af det kommende år blive udviklet sammen med Juul Frost Arkitekter. Afhængigt af processen er det planen, at byggeriet skal stå færdigt i løbet af fire til fem år. Prisen vurderes samlet at nå op på 1 mia. kr.
Restaurantskole splitter EU-udbud op og køber lokalt
Sushikæde vil skaffe flere danske sushikokke til køkkenet
3F: Restauratører skal pålægges erstatningspligt i sexismesager