Restaurantskole splitter EU-udbud op og køber lokalt

I et forsøg på at ændre sit fødevaresystem og bringe flere mindre, lokale leverandører i spil har Hotel- og Restaurantskolen i Valby besluttet at gå alternative veje med sit årlige offentlige indkøb af fødevarer.
Foto: Lasse Kofod/Ritzau Scanpix
Foto: Lasse Kofod/Ritzau Scanpix

I stedet for at finde én storleverandør, der kan levere alle fødevarer til den billigste pris, forsøger Hotel- og Restaurantskolen nu at gå en helt anden vej i et offentligt indkøb, der på grund af en størrelse på over 1,6 mio. kr. normalt ville skulle i EU-udbud.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter