FødevareWatch

Wolt-bude indtager gaderne i Næstved

Leveringstjenesten har udvidet sin budservice til Sydsjælland. Forleden åbnede Wolt onlinesupermarked i Aalborg.

Foto: PR/Wolt

Prikket fra den 14. nål er netop sat i landkortet hos leveringstjenesten Wolt, der er gået i gang med at forsyne indbyggerne i Næstved med pizzaer, burgere og kioskvarer til at stille sulten og tørsten. Det skriver SN.dk.

Selskabet er ifølge mediet startet ud med 22 bude i byen og søger efter flere til at servicere kunderne med mad fra listen af spisesteder, kiosker og eksempelvis Starbucks, som Wolt har aftaler med.

Finske Wolt, der for nylig blev overtaget af amerikanske Doordash i en stor milliardhandel, har foruden budservice i en række danske byer også for nylig åbnet for udbringning af dagligvarer i Aalborg. Her slog selskabet for første gang dørene op for sit onlinesupermarked Wolt Market, der efter planen skal være den første af en række herhjemme.

Analyse: Detailbranchen vil stjæle salg fra grossisterne

Wolt åbner nu døren for dagligvarer i Aalborg

Konkurrencen for leveringstjenester i Danmark spidser til 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier