Fynske restaurantselskaber leverer stort minus

Fire selskaber, der tilsammen står bag 15 restauranter i Det Grønne Køkken D'let, har trods stor statslig kompensation leveret millionunderskud. Ejeren holder fast i mål om flere restauranter.
Foto: Kim Nielsen / Ritzau Scanpix
Foto: Kim Nielsen / Ritzau Scanpix

De fire selskaber, der står bag har 15 restauranter i kæden Det Grønne Køkken D'let, kom ud af det seneste regnskabsår med et samlet underskud på 7,1 mio. kr. før skat  på trods af, at de fynske ejere undervejs fik 9,4 mio. kr. i kompensation, skriver Fyens.dk.

Til trods for underskuddet holder ejeren Claus Juul fast i ambitionerne om i alt ville nå 20 restauranter, hvor grundideen er, at en familie på to voksne og to børn kan spise for 300 kr.

"Men målet på de 20 restauranter indfrir vi om nogle få år. Og jeg vil heller ikke afvise, at vi kan finde på at åbne i Norge og Sverige også, for det er forfærdeligt mad, de spiser der," siger Claus Juul til avisen.

Catering- og kantinebranchen får sin egen brancheforening

Svensk bryggeri indgår aftale med verdens største spirituskoncern

Danske bøffer på tallerknerne hos tilbagevendte krydstogtgæster

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter