De fire selskaber, der står bag har 15 restauranter i kæden Det Grønne Køkken D'let, kom ud af det seneste regnskabsår med et samlet underskud på 7,1 mio. kr. før skat på trods af, at de fynske ejere undervejs fik 9,4 mio. kr. i kompensation, skriver Fyens.dk.
Til trods for underskuddet holder ejeren Claus Juul fast i ambitionerne om i alt ville nå 20 restauranter, hvor grundideen er, at en familie på to voksne og to børn kan spise for 300 kr.
"Men målet på de 20 restauranter indfrir vi om nogle få år. Og jeg vil heller ikke afvise, at vi kan finde på at åbne i Norge og Sverige også, for det er forfærdeligt mad, de spiser der," siger Claus Juul til avisen.
Catering- og kantinebranchen får sin egen brancheforening
Svensk bryggeri indgår aftale med verdens største spirituskoncern
Danske bøffer på tallerknerne hos tilbagevendte krydstogtgæster