FødevareWatch

Wolt-undersøgelse: Knap ni ud af ti bude er tilfredse

Ifølge en undersøgelse, som udbringstjenesten selv har fået foretaget, er næsten alle bude tilfredse med deres tilknytning til Wolt.

Foto: PR/Wolt

Ifølge en ny undersøgelse, som Voxmeter har foretaget for udbringningstjenesten Wolt, bør accepten af den ellers udskældte budmodel måske være større, end den er i dag, skriver Berlingske.

Blandt 1500 af virksomhedens 4000 madbude svarer 89 pct., at de er tilfredse med deres tilknytning til Wolt, mens tre procent omvendt har svaret, at de er utilfredse.

"Vi har jo fat i nogle mennesker, som er en del af arbejdsmarkedet, og som gerne vil arbejde på den her måde. Vi bør i samfundet kunne tage hånd om dem på en smartere måde i stedet for at udskamme dem og blot afvise at acceptere forretningsmodellen," siger Søren Meier Svendsen, direktør for Wolt Danmark.

3F og Wolt har uden held forsøgt at få en overenskomst forhandlet på plads i de seneste par, og hos fagforeningen giver man ikke meget for undersøgelsen, og at tilfredsheden skulle være argument for ikke at indgå en overenskomst.

Regeringen vil sætte ind mod "falske selvstændige"

Overenskomstforhandlinger mellem Wolt og 3F er gået i hårdknude

Wolt-konkurrent er klar til at indtage Danmark

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier