FødevareWatch

Restaurationskæde i storstilet sats med nye steder i København

Restaurant- og barselskabet Sovino med kapitalfond i ryggen vil åbne en håndfuld nye steder i år, trods store stryg under pandemien.

Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Timing er altafgørende og den rette tid til nye restaurationer er nu. Restaurationsselskabet Sovino-gruppen er derfor i fuld gang med at åbne fem nye steder i København, selv om pandemien har ramt selskabet hårdt, skriver Berlingske.

Med kapitalfonden Maj Invest som medejer vil adm. direktør Torben Olsen nu satse benhårdt på at danskerne kommer ud på spisesteder og i nattelivet igen. I forvejen driver Sovino blandt andre Cafe Victor, Fiat og natklubberne Lusso samt Lucifer og kommer op på 18 lokationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier