FødevareWatch

Restauratør indleder ny kampagne: Få en drink, hvis du har det rigtige stempel i passet

Ejeren af en række københavnske spisesteder etablerer nu eget testcenter på grund af for lange afstande. Med det rette stempel i passet, følger derfor nu en aperitif.

(ARKIV) | Foto: Jakob Jørgensen

Når man i den kommende tid skal en tur på gader, stræder og restauranter, kan der være en god pointe i at troppe op med en test fra Pro Medical – i hvert fald hvis man har reserveret bord på steder som Café Victor eller Sovino.

De københavnske spisesteder har det til fælles, at de er ejet af restauratør Bjarke Reventlow, der ejer en lang række restauranter i hovedstadsområdet, som alle er udfordret af kravet om fremvisning af gyldige coronapas, skriver Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier