FødevareWatch

Kantineudbud for trecifret millionbeløb er sendt ud i København

Opgaven med at stå for frokost- og øvrig kantinehåndtering hos forsyningsselskabet Hofor i København er landet i stort udbud.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

De kommende fire år er opgaven med at håndtere kantinedriften hos forsyningsselskabet Hofor - Hovedstadsområdets Forsyningsselskab - i København.

Kontrakten for de kommende fire år har en værdi af 110 mio. kr. og der er indbygget en mulig option for yderligere torlængelse med to gange to år, viser en meddelelse fra Udbudsvagten, der overvåger udbudsmarkedet.

"Kontrakten omhandler drift af personalekantine, herunder produktion af morgenmad, frokost og take away, samt opsætning af frokost mv. Desuden mødeservice, receptioner, cafésalg og fredagsbar, samt levering og opfyldning af kaffe, levering af frugt og rapportering vedrørende de aftalte ydelser," lyder det blandt andet i udbudsmaterialet.

Hofor har ifølge egen hjemmeside omkring 1200 medarbejdere, der er en fusion af en række energi- og forsyningsselskaber i hovedstadsområder, der håndterer vand, spildevand, fjernvarme, bygas og fjernkøling.

I materialet stiller Hofor som krav, at det skal være solide kantineaktører, der skal byde på opgaven.

"Hofor lægger i udvælgelsen af ansøgere vægt på, at ansøger har den tilstrækkelige økonomiske og finansielle kapacitet til at løfte kontrakten," lyder det med henvisning om en omsætningsgennemsnit på minimum 15 mio. kr. årligt de seneste tre år og positiv egenkapital.

Kendte restauratører tager over i Det Kongelige Teater  

Cheval Blanc vinder trecifret millionudbud  

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier