Danske cocktail-iværksættere har bygget egen fabrik og gør klar til eksport
Nohrlund har serveret cocktails til festivaler som Northside, Grøn Koncert og Distortion, men den unge virksomhed har langt større ambitioner.
![Foto: Nohrlund](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article9930765.ece/ALTERNATES/schema-16_9/Nohrlund1.jpg)
Det er tre år siden, at den nu 28-årige Søren Aamand sammen med 30-årige Anders Houmann etablerede Nohrlund med ambitionen om at skabe et færdiglavet produkt, der kan overgå langt de fleste frisklavede cocktails.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Guldmedalje skal åbne amerikansk dør for "luksusbreezer"
For abonnenter
Dansk indtog på Nordamerikas største fødevaremesse
For abonnenter