FødevareWatch

Walmart deltager i stor investeringsrunde hos vertikal landbrug

Dagligvarekæmpen investerer i amerikanske Plenty Unlimited, der har store ambitioner for vertikal dyrkning af grøntsager og frugter.

Foto: PR

Siden opstarten i 2014 har amerikanske Plenty Unlimited hentet over 1 mia. dollar, svarende til mere end 6,5 mia. kr., i kapital til udviklingen af vertikal produktion af grøntsager og frugt.

Plenty har netop gennemført endnu en kapitaltilførsel, hvor dagligvarekæmpen Walmart ifølge mediet Just Food indgår i investorkredsen, som sender 400 mio. dollar, godt 2,6 mia. kr., i kassen hos det vertikale fødevareselskab.

Med den seneste investeringsrunde, der beskrives som den største nogensinde for en vertikal landbugsaktør, runder selskabet dermed 1 mia. dollar på investeringsfronten.

Den vertikale landbrugsbranche har de senere år været meget i vælten med masser af investoreinteresse. Senest kunne danske Nordic Harvest berette, at selskabet havde takket nej til investeringstilbud på trecifrede millionbeløb, fordi man vil være sikker på, at teknologien er på plads inden nye anlæg skal opføres.

Investorer står i kø: Nordic Harvest-stifter vil ikke have millionerne endnu 

OVERBLIK: Læs alt om den helt store kapitaljagt 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier