FødevareWatch

Banker siger nej tak til restauranter

Flere i restaurantbranchen melder, at danske banker helst går udenom de virksomheder som kunder. I finanssektoren lyder meldingen, at alle kunderelationer er individuelle. En høj konkursrate blandt restauranter og den aktuelle situation spiller dog ind i vurderingen.

Foto: Steffen Trumpf/AP/Ritzau Scanpix

Corona, energikrise og en galopperende inflation har ramt restaurationsbranchen hårdt, og det smitter af på selv velkørende forretninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier