FødevareWatch

Hun skiftede fra konkursadvokat til restaurantchef: Trods bøvl for branchen satser jeg gerne alt

I en tid med konkurser på stribe i branchen holder Diningsix fart i sin ekspansion og åbner flere restauranter. Selskabet har den 41-årige Sandra Marquardsen som chef. Hendes karriere er gået fra bartender og jurastuderende til advokat, finansdirektør og nu adm. direktør.

Foto: DiningSix/PR

Fem ungdomsvenner bag en dansk restaurantvirksomhed holder fart i ekspansionen. Det sker i en tid med energikrise og høj inflation, der rammer privatforbruget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier