FødevareWatch

Proteinfabrik vil rulle helt ud til offentlige køkkener

Østjyske Organic Plant Protein vil rulle mobilt køkken ud til offentlige aktører for at vise produkterne frem.

Foto: PR / Organic Plant Protein.

Planteprotein skal være en større del af vores alle sammens kost i fremtiden, lyder ambitionerne fra den østjyske proteinaktøre Organic Plant Protein.

Selskabet har investeret i et mobilt køkken i en container, der skal rulle ud til danske aktører i den offentlige sektor for at vise hvad planteprotein kan byde på, skriver ErhvervPlus. For her er potentialet kæmpe stort med 800.000 måltider serveret hver dag.

”Det er mange. Og jeg er overbevist om, at vores produkter er relevante i den sammenhæng, fordi køkkenerne kan lave de samme måltider, som de gør nu, bare billigere end med kød og vel at mærke med samme proteinindhold som kød, og nemmere end med de alternative ingredienser, de har,” siger stifter og bestyrelsesformand Ulrich Kern-Hansen.

Selskabet fik tidligere på året grovvarekoncernen Danish Agro med i ejerkredsen med en andel på 28 pct. Ulrich Kern-Hansen har stiftet selskabet sammen med sin hustru, Fie Graugaard i 2019. Tidligere har ægteparret stået bag Hanegal.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier