FødevareWatch

Carnegie sætter højeste ISS-kursmål af alle

Carnegie har hævet kursmålet til 220 kr. fra tidligere 215 kr.

Foto: Miriam Dalsgaard

I forvejen havde Carnegie det højeste kursmål for aktien i den danske servicevirksomhed ISS, men efter regnskabet fra selskabet onsdag aften bliver det løftet yderligere.

Torsdag aften er det nemlig kommet frem på Bloomberg News, at Carnegie har hævet kursmålet til 220 kr. fra tidligere 215 kr. Det er 59 pct. over lukkekursen for aktien torsdag, hvor endte i 138,20 kr. efter en stigning på 5,4 pct.

I regnskabet for andet kvartal opjusterede ISS forventningerne til hele 2022 til en organisk vækst på ”over” 5 pct. mod tidligere ventet ”over” 4 pct. Konsensus blandt analytikerne var inden regnskabet 4,7 pct., viser estimater indsamlet af ISS selv.

Samtidig ses driftsmarginen nu ende ”over” 3,75 pct. mod tidligere ventet ”over” 3,50 pct.

”Resultaterne i første halvår markerer endnu en vigtig milepæl i vores finansielle turnaround. Jeg er glad for at se, hvordan det er blevet eksekveret i volatile markeder, mens vi også har etableret en ny driftsmodel til fremtiden,” siger Jacob Aarup-Andersen, der er administrerende direktør hos ISS, i regnskabet.

Alle 7-Eleven-butikker er nu åbne

Dagrofa sætter skub i satsning på ubemandede butikker

Too Good To Go nyder godt af stigende fødevarepriser

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier