FødevareWatch

Handelsplatform med store ambitioner henter Nemlig-direktør ind i bestyrelsen

Det tidligere Råhandel, nu Pantrii, har fået økonomidirektør med erfaring fra Dagrofa og Nemlig med i bestyrelsen.

Foto: PR/Råhandel

Oven på udskiftningen i direktørstolen, bliver der nu også skiftet ud i bestyrelsen hos handelsselskabet Pantrii, der tidligere gik under navnet Råhandel.

Af en cvr-meddelelse fremgår det, at selskabet netop har hentet Nemlig.coms økonomidirektør, Mogens Haahr Bagger, ind i bestyrelsen, der således nu består af ham, formand Søren Jørgensen og lakridskongen Johan Bülow, der før har skudt penge i selskabet.

Samtidig udtræder Christian Eyde Coff, der siden 2020 har siddet i bestyrelsen og var med til at stifte selskabet tilbage i 2016.

Mogens Haahr Bagger har siden 2016 haft titel af at være økonomidirektør i Nemlig.com, ligesom han siden december har rådgivet selskabets bestyrelse.

Tidligere har han været økonomidirektør i Dagrofa, som er en af de spillere på foodservicemarkedet, som Pantrii håber på at kunne komme op og bokse med på sigt.

”Vi vil da gerne ind i ringen med dem. Hvis det, man gør, skal have en indvirkning, kræver det jo, at man tager boksekampene,” sagde Pantriis kategoridirektør Philip Grønkjær til FødevareWatch tilbage i marts.

Direktør og medstifter forlader handelsplatform

Råhandel skifter navn og sigter efter friske millioner

Handelsplatform vil tage kampen op med foodservicekæmperne

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier