FødevareWatch

Catering-selskab spår om gode tider efter coronaår

Hvor coronapandemien for foodservicebranchen i flere år betød manglende kunder og nedlukninger, ser landet helt anderledes ud i dag, hvor markedet er blevet smallere, og kunderne søger andre veje, fortæller direktør i københavnsk cateringvirksomhed.

Bo Mertins er direktør og medstifter af Nordic Catering og Nordic Event. | Foto: PR / Nordic Catering

Corona har vendt op og ned på cateringbranchen, hvor kunderne er begyndt at strømme til igen efter nedlukninger og færre bestillinger på grund af hjemmearbejde.

Det fortæller Bo Mertins, der er direktør og medstifter ved Nordic Catering, der i dag betjener 4-5000 gæster om dagen fordelt på tre kantiner og frokostlevering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier