FødevareWatch

Genåbning øger salget i Rema Distribution

Stigende rejseaktivitet og stort salg i detail betød sidste år toplinjevækst i distributionsvirksomheden, der blandt andet leverer til landets Rema 1000- og 7-Eleven-butikker. Det blev også året, hvor selskabet tog fat på et nyt leveringsben med foodservice til restauranter.

Udover distributionen til de 330 Rema 1000-forretninger klarer Reitan Distrubition også leveringen af varer til flere mindre kiosk- og tankstationskæder. | Foto: Reitan/PR

Et nyt regnskab er landet fra Rema Distribution, der eje af Rema 1000 Danmark, og her har danskernes tilbagevenden på arbejdet og i togene skubbet til salget. Den totale omsætning i 2021 er steget til 20,3 mia. kr. mod 19,9 mia. kr. i året før. Det svarer til en stigning på 391 mio. kr., og er en vækst på 2 pct.

Den øgede omsætning skyldes vækst i salget til både Rema 1000-butikkerne og conveniencebutikkerne herunder 7-Eleven, som Reitan-gruppen også ejer i Danmark, hvor markedet på den anden side af corona er normaliseret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier