FødevareWatch

Prisstigninger vil trykke køkkener i en grønnere retning

Kantinerne, de offentlige køkkener og restaurationssektoren bevæger sig langsomt i plantebaseret retning, men der er brug for mere fart. Prisstigninger og mere opfindsomhed hos professionelle kokke kan åbne grønne døre, lyder det fra Dansk Cater og Compass Group.

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, har i år sat ekstra fokus på bæredygtighed i de professionelle køkkener og hvordan man forbedrer branchens klimaaftryk. | Foto: Lars Møller & Tony Brøchner/Foodexpo

HERNING, FOODEXPO - Prisstigningerne kommer og de kommer med høj fart.

Stemningen er god, alle har ventet på at blive sluppet rigtigt fri efter to års pandemisnak, men alligevel lægger usikkerheden om fødevarepriserne en dæmper på euforien i mange hjørner af fødevaremessen Foodexpo i Herning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier