Bøfhus skal både være til mere grønt og gris

Restaurantkæden Jensens Bøfhus vil flytte sig i takt med klimadagsordenen og forbrugernes bevægelse mod mindre kød. Det fortæller adm. direktør Anders Nikolaisen på fødevaremessen Foodexpo i Herning.
Kokken Claus Holm med adm. direktør Anders Nikolaisen fra Jensens Bøfhus i køkkenet under Foodexpo i Herning. Menuen stod på vegetarburger. | Foto: Torben Salomonsen
Kokken Claus Holm med adm. direktør Anders Nikolaisen fra Jensens Bøfhus i køkkenet under Foodexpo i Herning. Menuen stod på vegetarburger. | Foto: Torben Salomonsen

HERNING, FOODEXPO - Klimaudviklingen får flere til at vælge kødet fra eller skære ned på kødindtaget, men spørgsmålet er, hvor det efterlader et af landets største bøfkæder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter