FødevareWatch

Jensens Foods skifter ud på topposten

En erfaren herre i fødevarebranchen skal fra 1. januar i 2022 stå i spidsen for Jensens Foods A/S, der producerer convenience til detailhandlen og udskæringer til Jensens Bøfhus’ restauranter.

Foto: Per Folkver / Ritzau Scanpix

Jensens Foods A/S, der har base i Struer, får ny adm. direktør.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Anders Engdahl skal være ny topchef fra 1. januar 2022.

"Fundamentet i det stærke Jensens Foods A/S skal styrkes endnu mere. Produkterne skal afspejle morgendagens forbrugere, så der, hvor convenience food kan bære endnu mere igennem, skal det afspejles direkte i produkterne, den kommercielle tanke og mindset," siger Anders Engdahl.

Foto: Jensens Foods / PR
Foto: Jensens Foods / PR
 

Han uddyber, at han vil gå til jobbet med en kommerciel tilgang, der skal styrke brandet yderligere gennem nye kunder. Derudover er der stadig uudnyttet potentiale i detailhandlen og foodservice, fortæller han.

Anders Engdahl har siddet på en del topposter i den danske fødevarebranche allerede. I 2019 stoppede han som adm. direktør i Kødgrossisten, og har siden drevet sit eget konsulentfirma. Inden da havde han også været adm. direktør i Catering Danmark og siddet i bestyrelsen for Bon Appetit Group A/S.

Dagrofa Foodservice får egen kommunikationschef

Foodservice-leverandør tackler coronarestriktioner med succesfuld strategi 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier