Foodservice Danmark pynter og pumper sig mere attraktiv

Ved at kræse mere for kunderne vil Foodservice Danmark vinde markedsandele. Nye produkter, mere fokus på økologi og den gode historie er nogle af de nye tiltag.
Foto: Mik Eskestad/Polfoto
Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Med et til salg-skilt hængende om halsen kunne Foodservice Danmark i maj fremvise et 2015-regnskab, hvor bundlinjen voksede fra 45 mio. kr. i 2014 til massive 101 mio. kr. i 2015.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter