Peter Beier: Der er masser af penge i provinsen

Gourmetvirksomheden Peter Beier Chokolade har siden foråret rullet salget ud i en række mindre byer. Og det vil fortsætte, for i provinsen er man vild med chokolade, lyder det fra chokoladechefen.
Foto: Mik Ekestad
Foto: Mik Ekestad

Siden marts har Peter Beier Chokolade udbredt sit chokoladesalg i provinsen. Det sker som led i virksomhedens vækststrategi, der går på at åbne 50-100 shop-in-shops i specialbutikker inden for de næste tre-fire år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også