FødevareWatch

Peter Beier: Der er masser af penge i provinsen

Gourmetvirksomheden Peter Beier Chokolade har siden foråret rullet salget ud i en række mindre byer. Og det vil fortsætte, for i provinsen er man vild med chokolade, lyder det fra chokoladechefen.

Foto: Mik Ekestad

Siden marts har Peter Beier Chokolade udbredt sit chokoladesalg i provinsen. Det sker som led i virksomhedens vækststrategi, der går på at åbne 50-100 shop-in-shops i specialbutikker inden for de næste tre-fire år.

En strategi der ifølge Peter Beier, stifter og direktør i selskabet af samme navn, har vist sig at være en rigtig god idé. Siden annonceringen har familievirksomheden med hovedkontor i Helsingør indgået aftaler med ni specialforhandlere, hvoraf de fleste ligger uden for de større byer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier