FødevareWatch

Nomas bundlinje ryger under den sorte spærregrænse

Pandemien satte endnu en gang et dystert aftryk på den trestjernede michelinrestaurant, der dog ser lysere tider forude, viser seneste regnskab.

René Redzepi var en af medstifterne af Restaurant Noma i 2003, der siden er blevet anerkendt verden over, som en af verdens bedste restauranter. | Foto: Finn Frandsen

Rene Redzepis verdenskendte restaurant Noma må efter to år med nedlukninger se sin bundlinje falde under den sorte spærregrænse.

Det viser seneste regnskab, hvor bundlinjen er faldet fra et plus i 2020 på 39 t.kr. til minus 1,7 mio. kr sidste år. I 2019 kunne restauranten fremvise et årsresultat på 2,8 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier