FødevareWatch

Mangel på arbejdskraft koster ordrer i restauranterne

I en tid hvor restauranter har travlt med at genstarte forretningen, må flere restauranter sige nej tak til ordrer og lange åbningstider, da der er mangel på arbejdskraft i branchen, siger brancheorganisationen Horesta.

Foto: Jonas Olufson / Ritzau Scanpix

Restauranter rundt om i landet har i øjeblikket travlt med at indhente den fortabte tid, der hedder nedlukningen af Danmark som følge af pandemien.

Flere restauranter kan dog ikke give den fuld skrue, som de måske har ønsket, da der er så stor en mangel på arbejdskraft, at de må takke nej til ordrer og udvidede åbningstider. Det siger brancheorganisationen Horesta,

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier