FødevareWatch

Dagligvarekæde lukker flere kontorer og centraliserer danske aktiviteter

Centraliseringen fortsætter i Aldi, der efter lukningen af ét regionskontor i 2020 nu trækker de administrative opgaver tættere på København.

Foto: Christian Lykking/ERH

Som led i en strømligning af koncernen kommer der fremover til at være færre regionskontorer hos Aldi.

Det skriver Dagligvarehandlen, hvor det fremgår, at Aldis tilbageværende to regionskontorer i Kolding og Karlslunde snart lukker ned. Udviklingen sker efter, at koncernen i fjor lukkede sit nordjyske regionskontor og betyder ifølge kommunikationschef i Aldi Danmark, Louise Wendelbo, at dagligvarekæden nu samler alle sine administrative funktioner på hovedkontoret i Albertslund for at understøtte driften.

"Målet er en stærk, national serviceorganisation, bygget op omkring enkle og effektive processer, der tilfører værdi for butiksdriften og vores kunder, så salgsorganisationen fremover kan koncentrere sig 100 pct. om at levere et godt produkt til kunderne," siger Louise Wendelbo til mediet.

Toppen i Aldi Danmark udvides og afdeling nedlægges  

Mere fra FødevareWatch

Bæredygtighed skal sikre fiskeforretningen 100 år frem

Milliardforretningen Nordic Seafood i Hirtshals følger indgroede principper om ansvarlighed fra de japanske ejere, men råber sjældent højt om det. På sigt vil indsatsen bære frugt, efterhånden som markedet efterspørger bæredygtige fisk og skaldyr, lyder det fra topchefen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier