FødevareWatch

Kvalitetsfokus får brødudvalget til at skrumpe hos 7-Eleven

Udviklingsarbejde under coronakrisen får nu den danske conveniencekæde til at skrue op for kvaliteten og ned på portionsstørrelsen i dele af bagersortimentet.

(ILLUSTRATION) | Foto: Rune Pedersen

Når man fremover slår turen forbi 7-Eleven, kan man gå derfra med mindre godter i bagerposen.

Pandemien har nemlig givet rum til at arbejde med netop samspillet mellem kvaliteten indenfor mad og bageri i den danske kæde. Det betyder bl.a., at der kommer til at blive justeret på vægten af nogle af produkterne i bagersortimentet, forklarer adm. direktør i 7-Eleven Danmark, Jesper Østergaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier