Nedlukninger giver julebekymring hos Good Food Group

I en jul med stigende smittetal nager uvisheden og spørgsmål om detailafsætning hos Good Food Group. Én ting er dog allerede sikkert. "Det gør selvfølgelig ondt, når foodservice har lukket ned," siger Lillie Li Valeur.
(ILLUSTRATION) | Foto: Jan Unger/5WM0V010
(ILLUSTRATION) | Foto: Jan Unger/5WM0V010

Nedlukningen af julefrokoster, restaurationer og store dele af den danske foodservicesektor har for længst forplantet sig ud i fødevarebranchens leverandørled – og det har rejst centrale spørgsmål hos producenten Good Food Group.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter