Friland vil skubbe markedet i gang efter år med underforsyning

Direktøren i Friland har en klar mission for tiden. Han skal råbe så højt som muligt, at der nu er god forsyning af økologisk svinekød til markedet, så der kan komme gang i udviklingen efter et par år med massiv underforsyning.
Foto: Mathies Hvid Toft
Foto: Mathies Hvid Toft

På fødevaremessen Anuga og alle andre steder, det er relevant, har Henrik Biilmann, direktør i Danish Crown-datterselskabet Friland, et klokkeklart budskab med i kufferten.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også