FødevareWatch

Friland vil skubbe markedet i gang efter år med underforsyning

Direktøren i Friland har en klar mission for tiden. Han skal råbe så højt som muligt, at der nu er god forsyning af økologisk svinekød til markedet, så der kan komme gang i udviklingen efter et par år med massiv underforsyning.

Foto: Mathies Hvid Toft

På fødevaremessen Anuga og alle andre steder, det er relevant, har Henrik Biilmann, direktør i Danish Crown-datterselskabet Friland, et klokkeklart budskab med i kufferten.

Efter et par år, hvor producenterne af økologisk svinekød har haft svært ved at følge med efterspørgslen i markedet, er der nu kommet balance i regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier