FødevareWatch

Dava Foods er klar til at stjæle rampelyset på proteinmarkedet

Det danske æggeselskab er efter tre års arbejde og millioninvesteringer klar til at indtage nye markeder med nye langtidsholdbare proteinprodukter.

Foto: Mathies hvid Toft.

Det har hidtil været en kendsgerning og et grundvilkår for aktører i æggebranchen, at æg skal opbevares på køl eller frost for at holde over længere tid.

Efter tre år i Dava Foods' maskinrum for innovation er selskabet imidlertid gået på markedet med en serie af proteinrige drikke på æggehvider, der kan holde i op til seks måneder uden at være på nogen form for køl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier