Dava Foods er klar til at stjæle rampelyset på proteinmarkedet

Det danske æggeselskab er efter tre års arbejde og millioninvesteringer klar til at indtage nye markeder med nye langtidsholdbare proteinprodukter.
Foto: Mathies hvid Toft.
Foto: Mathies hvid Toft.

Det har hidtil været en kendsgerning og et grundvilkår for aktører i æggebranchen, at æg skal opbevares på køl eller frost for at holde over længere tid.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også