FødevareWatch

Musholm sender øko-ørreder til Japan

Den vestsjællandske ørredproducent starter et testsalg af økologisk ørred på det japanske marked.

Foto: Musholm

RETTELSE: 26/9-2017. I første udgave af artiklen fremgik det, at Musholm er et fynsk selskab. Det er ikke korrekt, Musholm har til huse iå vestsjælland. I første artikel fremgik det ligeledes, at Okamura er et konglomerat, det er et familieejet fiskeselskab i Japan.

Musholm starter salg på det store japanske marked med dets økologiske havbrugsørreder, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Musholms ørreder vil blive solgt i en række japanske specialbutikker under Okamura, der er et stort japansk konglomerat.

Salgschef hos Musholm, Rudi Petersen, håber, at ørredernes økologiske islæt vil skabe et fremtidigt salgsfundament i markedet til trods for, at økologi ikke fylder særlig meget i bevidstheden hos de japanske forbrugere i dag.

"De japanske forbrugere vil lære det danske økologimærke at kende og huske det til køb af netop vores fisk," siger han i meddelelsen.

Han understreger, at der er foreløbigt er tale om et testsalg. Bliver det en succes, har Musholm dog planer om at etablere et nyt økologisk havbrug i Danmark.

Venstres finansordfører i dobbeltrolle om havbrugslov

Opdrættede fisk overhaler snart de vildtfangede

Musholm A/S får helt særlig blåstempling

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier