EU's Hav- og Fiskerifond skyder ifølge DR Bornholm penge i et projekt, der skal få flere bornholmere og bornholmske restauranter til at købe fisk direkte fra øens fiskekuttere.
Projektet, der kommer til at løbe frem til år 2019, involverer blandt andet andre eksisterende producenter som Christiansøpigens Sild, Nordbornholms Røgeri, Årsdale Røgeri og Bornholms Konservesfabrik, og det kommer til tage udgangspunkt i den viden, som øens fødevareproducenter har oparbejdet over de seneste år.
"Målet er, at både de private forbrugere og de professionelle kokke finder ud af, at der er gode muligheder i at købe lokale fisk," siger direktør Thomas Bay Jensen fra Bornholms Landbrug til DR Bornholm.
Projektet bliver til i samarbejde mellem Bornholms- og Christiansøs Fiskeriforening, Bornholms Landbrug og LAG-Bornholm.
Bornholmsk rejekoncern leverer første tilbagegang i 8 år
Endnu et stort underskud i Espersen
Køb-dansk-bølge booster danske fødevarer og skaber arbejdspladser