Stress hos ejer har forsinket ambitiøst vestjysk fiskeprojekt

Efter en investering på 120 mio. kr. og adskillige forsinkelser, nærmer Sashimi Royal sig startskuddet på produktionen af sushi-fisk. Selskabet har et stort økonomisk efterslæb, men den driftige ejer er rolig og selvsikker.
Foto: FødevareWatch
Foto: FødevareWatch

Bent Urup er en driftig herre. I 2009 blev et af hans projekter omhandlende opdræt af kæmpetun kåret til årets næstbedste opfindelse af Time Magazine, og siden har han været involveret i flere nytænkende projekter, der kredser sig om landbaseret opdræt af fisk.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også