FødevareWatch

Nyt navn klar til Naturerhvervstyrelsen

I fremtiden skal Naturerhvervstyrelsen hedde Landbrugs- og Fiskeristyrelsen.

Foto: JOACHIM ADRIAN/POLFOTO/ARKIV

Slut med navnet Naturerhvervstyrelsen. Fremover skal styrelsen, der har ansvaret for den del af erhvervslivet, som arbejder i og med naturen, være at kende under navnet Landbrugs- og Fiskeristyrelsen. Det oplyser Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

"Fra 1. februar hedder vi det, vi er: Landbrugs- og Fiskeristyrelsen," skriver direktør Jette Petersen i et tweet.

Navneskiftet er en del af en større reorganisering under Miljø- og Fødevareministeriet, som træder i kraft 1. februar. Udover navneskiftet flyttes enkelte opgaver rundt mellem styrelserne, som der fremover vil være fire af i stedet for de nuværende seks.

"Fremover vil der være én styrelse med fokus på naturen, én styrelse med fokus på miljøet i bred forstand, én styrelse med fokus på fødevarerne og én styrelse med et fokus på primærerhvervene landbrug og fiskeri," lyder det bl.a. i pressemeddelelsen.

Fødevarestyrelsen bliver ikke direkte berørt af ændringerne.

Fødevareindustrien træder på bremsen i Danmark og vokser i udlandet

Landbrug & Fødevarer henter ny direktør i NaturErhvervstyrelsen

Udflytning koster Miljø- og Fødevareministeriet 200 millioner

Mere fra FødevareWatch

Yderligere et familiemedlem trækkes ind i kvotesag

Familietrådene i den verserende kvotesag griber om sig onsdag, hvor det står klart, at ikke kun Henning Kjeldsens hustru har været involveret i sagen. Også et familiemedlem, som er afgået ved døden, har ifølge anklagemyndigheden været med til at omgå kvotereglerne, som giver svindelspørgsmålet nye tidsperspektiver.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier