Danish Crown vil øge sikkerheden

Danish Crowns topchef Jais Valeur kalder antallet af arbejdsulykker i slagterikoncernen for "uacceptablet højt", og det skal der nu gøres noget ved.
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

På en liste over arbejdspladser med flest arbejdsulykker mellem 2012 og 2014, som Fagbladet 3F sidste år fremlagde, indtog Danish Crown en lidt flatterende placering som nummer ni. Blandt fødevarevirksomhederne var det kun Hilton Foods og SB Pork, der klarede sig dårligere.

Det skriver Fødevareforbundet NNF, som har talt med Danish Crown-direktør Jasi Valeur om fremtiden på den front.

"Det her skal være med til at gøre Danish Crown til en bedre arbejdsplads - og vi skal have et stærkere samarbejde internt. Vi skal have færre ulykker. Vi er på et uacceptabelt højt niveau. Nu måler vi på det, og så får nogen et mandat til at få bragt det ned. Det skal vi gøre. Og det bliver i samarbejde med jer (Fødevareforbundert NNF red.) og medarbejderne," siger han til Fødevareforbundet NNF's hjemmeside.

Hvad der konkret skal ske for at nedbringe antallet af ulykker i Danish Crown-regi, det fremgår ikke af artiklen. Ifølge tal for Arbejdstilsynet er der i slagteribranchen generelt tre gange så mange arbejdsskader som gennemsnittet for alle andre brancher.

AE: Slagteriarbejdere har det hårdeste arbejdsmiljø i landet

Slagtere holder ikke til højere pensionsalder

Slagteriarbejdere: Giv os bedre mulighed for erstatning

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også