Landbrugspakken virker: Den danske høst har fået et kæmpe kvalitetsløft

Kvaliteten af dansk korn er blevet langt bedre. Indholdet af protein i kornet stiger, hvilket øger høstens værdi og skaber nye eksportmuligheder.
Kvaliteten af dansk korn er forbedret markant, fordi landmændene har fået lov til at bruge mere gødning. | Foto: Gregers Tycho/Jyllands-Posten
Kvaliteten af dansk korn er forbedret markant, fordi landmændene har fået lov til at bruge mere gødning. | Foto: Gregers Tycho/Jyllands-Posten
AF LARS ATTRUP

Den omdiskuterede landbrugspakke virker. Kvaliteten af dansk korn har i år fået et kæmpe løft, fordi landmændene har fået lov til at bruge mere gødning på markerne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også