FødevareWatch

DF er klar til at sætte regeringen på plads i kvælstofsag

Sagen der kostede Eva Kjer ministerposten, er ikke ovre for regeringen, der kan se frem til næse i fællesskab.

Foto: Katinka Husted, Polfoto

Et flertal i Folketinget vil formentlig tildele regeringen en næse i en udløber af sagen om landbrugspakken, der allerede har kostet forhenværende miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) ministerposten.

Formanden for Folketingets miljø- og fødevareudvalg, Pia Adelsteen (DF), er klar til at "sætte regeringen på plads", når udvalget mødes torsdag formiddag.

"Når vi får oplysninger i Folketinget, går jeg ud fra, at oplysningerne er rigtige. Der er en retorisk forskel på at få at vide, at noget er alvorligt, og noget er meget alvorligt

," siger hun og tilføjer:

"De oplysninger, vi har fået i kvælstofsagen er noget anderledes, end det ministrene har fået. Det synes jeg ikke er i orden."

Sagen er blusset op på ny, efter at Berlingske har afsløret, at regeringens top vidste, at der var en betydelig risiko for, at landbrugspakken ville komme i problemer med EU-Kommissionen.

Men Folketinget fik at vide, at vurderingen var, at Danmark overholder sine EU-forpligtelser.

Pia Adelsteen mener, at det må være regeringen i fællesskab, der får kritik, da den ansvarlige minister har forladt posten.

Løkke afviser at stille op i samråd om landbrugspakke

Løkke afviser at svare på spørgsmål om landbrugspakken

Avis: Regeringen var advaret om problemer med landbrugspakken

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier