Svensk Danish Agro-datter ansætter direktør

Danish Agro koncernens datterselskab Swedish Agro AB har ansat Mats Jönsson som viceadministrerende direktør og kornchef. Han tiltræder stillingen 1. marts 2016.

Danish Agros svenske datterselskab Swedish Agro AB får fra 1. marts 2016 selskab af Mats Jönsson, der er hentet ind som viceadministrerende direktør og kornchef. Det meddeler Danish agro.

Når Konkurrensverket har godkendt overtagelsen af Kalmar Lantmän er det planen, at Swedish Agro ABs adm. direktør Björn Skogsberg skal være adm. direktør for alle Danish Agro landbrugsaktiviteter på det svenske marked, og herunder skal 53-årige Mats Jönsson bidrage.

"Det er et rigtig godt tidspunkt for Swedish Agro AB at ansætte en viceadministrerende direktør med ansvar for blandt andet kornhandel. Swedish Agro AB har været gennem en stærk udvikling de senere år og opkøbet af Kalmar Lantmän giver os nu en endnu stærkere platform i Sverige, hvor Mats’ erfaring og kompetencer kan udnyttes bedst muligt. Jeg er sikker på at Mats Jönsson kan være med til at bidrage til en god udvikling i vores svenske grovvareaktiviteter," udtaler Björn Skogsberg.

Dansk grovvaregigant køber op i Sverige

DLG om svenske forhandlinger: "Det har været en forvirret proces"

Danske grovvareselskaber slår til i Tyskland

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også