FødevareWatch

L&F uenig med Det Økonomiske Råd om vækst

Hvor meget vil Danmarks BNP og eksport stige de næste par år? Det er Landbrug & Fødevarer og Det Økonomiske Råd ikke enige om. Rådet ser for lyst på tingene, mener interesseorganisationen.

Landbrug & Fødevarer forventer en væsentlig lavere vækst i både det private forbrug og eksporten, end Det Økonomiske Råd forudser. På billedet ses formanden for L&F, Martin Merrild. | Foto: PR

Vækst eller ikke vækst - det er spørgsmålet - og svaret på spørgsmålet er Landbrug & Fødevarer uenig med Det Økonomiske Råd om.

I den seneste konjunkturvurdering for 2016 fra Det Økonomiske Råd vurderes det, at det danske BNP vil stige fra en vækst på 1,6 pct. i 2015 til 2,1 pct. i 2016.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier