Populære øko-svin gør frilandsgrisen til et truet dyr

Økologisk svinekød er enormt populært både herhjemme og i udlandet, og det går ud over den konventionelle frilandsgris, der i øjeblikket er presset på flere fronter.
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Det er næsten ikke til at opdrive et ærligt stykke frilandsgris for tiden. Det har blandt andre Løgismose måttet indse, for som FødevareWatch kunne skrive i går, har det ellers så kvalitetsbevidste fødevarefirma været nødt til at bruge konventionelle svin i flere produkter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også