FødevareWatch

Skæbnevalg: Landbruget øjner blå milliardgevinst

Valget bliver det vigtigste for dansk landbrug i årtier. Blå blok lover at afvikle de miljøregler, der har presset landbrugets indtjening de seneste 25 år. Effekten vil komme omgående og give et milliardløft på landmændenes bundlinjer.

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau/ARKIV

De danske landmænd har milliarder af kroner på højkant ved det kommende valg. Blå blok har forpligtet sig til at afvikle en række danske miljøregler, som de seneste 25 år har lagt et voldsomt pres på landbrugets indtjening.

Partilederne fra V, K og DF har underskrevet en 16-punktsplan, som skal trække landbruget ud af de seneste års dybe økonomiske krise. Det vigtigste punkt i planen er en afskaffelse af de danske særregler, som tvinger landmændene til at bruge mindre gødning end landmænd i resten af EU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier