FødevareWatch

TripleNine-direktør fortsætter i fiskeindustrien

Den nu tidligere koncerndirektør i TripleNine Group A/S, Christian Bisgaard, har fået nyt job i en anden international fiskevirksomhed.

Foto: Bo Hellum/FF Skagen

Fremover skal den mangeårige direktør i fiskeolie- og fiskemelsvirksomheden TripleNine Group A/S, Christian Bisgaard,arbejde i forretningensenheden Bioceval, som er en del af store internationale koncern Saria.

Som led i ekspansionsstrategien i Saria tiltræder han ifølge JyskeVestkysten med virkning fra den 1. maj stillingen som "Head of Business Segment Bioceval", hvor han overtager det ansvaret for udviklingen af dette forretningssegment i hele Saria-gruppen.

"Jeg har været vældig godt tilfreds med mine år hos TripleNine, men tiden var til at prøve noget nyt, og jeg er særdeles tilfreds med, at jeg får chancen for være med til at udvikle noget nyt med Bioceval," siger Christian Bisgaard til avisen.

Saria-koncernen er sammen med Danish Crown ejer af virksomheden Daka med hovedkontor i Hedensted. Det bliver ud af dette hovedkontor, at Christian Bisgaard i fremtiden skal arbejde.

TripleNine indsætter ny direktør

TripleNine dropper millionprojekt i Kina

Ny TripleNine-direktør træder til før tid

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier