FødevareWatch

Ny TripleNine-direktør træder til før tid

Den nye direktør for TripleNine A/S er startet i sit job tre måneder før tid. Det sker samtidig med, at direktøren for moderselskabet TripleNine har valgt at sige op.

Foto: Kim Nielsen

Med decemberbeskeden om at direktøren gennem 14 år, Christian Bisgaard ikke længere skulle være adm. direktør i TripleNine A/S, blev der taget hul på et par større udskiftninger i ledelsen af både aktieselskabet og koncernledelsen i fiskemels- og fiskeolieproducenten med faciliteter i Thyborøn og Esbjerg.

I en pressemeddelelse fra 5. december hedder det om Christian Bisgaards afgang som adm. direktør i TripleNine A/S, at han i marts skulle afløses af Peter Jensen, der indtil for nyligt har haft sin gang i Hanstholm Fiskemelsfabrik, som sidste år blev opkøbt af FF Skagen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier