FødevareWatch

Rusland forhandler om embargo

Der er forhandlinger i gang mellem Rusland og Hviderusland om at løfte forbuddet mod import af svinekød.

Foto: /ritzau/Line Ørnes Søndergaard

Ifølge mediet pigprogress.net er der forhandlinger i gang mellem Rusland og Hviderusland gående på at løfte embargoen mod import af svinekød fra Hviderusland til Rusland.

”Det lykkedes at nå til enighed om svineleverancer til Rusland. Inden for to eller tre dage, vil vores specialister besøge de største svinekødsforarbejdende virksomheder i Rusland Til gengæld vil Rosselkhoznadzor (de russiske veterinærmyndigheder, red.) sende sine specialister til Hviderusland for at inspicere vores virksomheder,” siger den hviderussiske landbrugs- og fødevareminister Leonid Zayats til mediet.

Hviderusland ønsker først og fremmest at embargoen løftes mod store virksomheder som Agrokombinat Snov, Agrokombinat Belovezhsky, og Bereza Meat-Packing Plant.

Franske svineproducenter vil have EU-støtte

Vigtig åbning på vej i russisk boykot

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier