FødevareWatch

Landbrugsformand: Flere fejlskud fra Buksti

Landbrug & Fødevarers formand er enig med fhv. folketingspolitiker Jakob Buksti i hans analyse af dansk landbrug på flere punkter. Men ifølge Martin Merrild glemmer han en væsentlig årsag til landbrugets position i dag.

Foto: PR

Den tidligere socialdemokratiske politiker, lektor Jacob Buksti, har ret i, at landbrugets politiske indflydelse er svækket i forhold til tidligere. Men han glemmer at tage højde for den svækkede konkurrenceevne – og rammer helt ved siden af i andre dele af sin analyse af dansk landbrugs situation.

Det siger formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild i en kommentar til et skarp angreb fra den tidligere, fremtrædende politiker. Jacob Buksti skrev i en kronik i Politiken mandag, at dansk landbrug er inde i en dødsspiral, og at landbruget formår at bringe sig i konflikt med stort set alle i det omgivende samfund. Landbruget, men også politikerne, skal tænke helt anderledes og nyt, hvis erhvervet skal overleve, mener han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier