FødevareWatch

Direktør-afgang i L&F i kølvandet på ny struktur

Direktør Susie Stærk Ekstrand stopper i Landbrug & Fødevarer. I sidste uge blev ny viceadm. direktør udnævnt.

Foto: L&F/ Presse

Direktør Susie Stærk Ekstrand stopper i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer (L&F), da hun ikke kan se sig selv i den nye struktur. Susie Stærk Ekstrand har de seneste knap tre år været direktør for området Forretning & Marked i L&F.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra L&F. Med ny struktur henvises der indirekte til, at L&F netop har udnævnt en ny viceadministrerende direktør, Anne Arhnung, som den øvrige direktion fremadrettet skal referere til.

"Susie Stærk Ekstrand har ydet en stor indsats i Landbrug & Fødevarer. Det er i høj grad Susies fortjeneste, at vores mange virksomhedsmedlemmer i dag har L&F som naturligt talerør og samarbejdspartner i en lang række forhold. Det er derfor med beklagelse, at vores veje nu skilles," siger adm. direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade.

Susie Stærk Ekstand siger om sin fratrædelse - ifølge pressemeddelelsen:

"Jeg har været glad for mine tre år i direktionen i Landbrug & Fødevarer, hvor det er lykkedes at skabe både ekstra værdi for de nuværende virksomhedsmedlemmer, og få tiltrukket nye virksomheder. Jeg er imponeret over den store opbakning fra medarbejderne i den rejse, vi har været på," siger Susie Stærk Ekstrand.

Landbrug & Fødevarer udnævner ny næstkommanderende

Madformand håber på at hæve niveauet

L&F: Det er alvorligt

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier